CINE SUNTEM

Noblesse Academy are drept motto “Via Valores” – calea catre valori.

Sistem de referinta in deciziile noastre si ghid in viata, scara de valori reprezinta esenta fiintei noastre, un calauzitor al actiunilor omului si calea catre fericire si implinire.

Noblesse Academy ofera cursuri si workshop-uri de dezvoltare personala pentru un lifestyle valoros, cu specialisti de top din diferitele domenii ale vietii: design interior, arta, dans, teatru, muzica, frumusete, nutritie, psihologie si spiritualitate, in cadrul unic al Palatului Noblesse.

foto-2222 IMG_2082

VALORI

“Add value to your lifestyle” este motto-ul care reuneste toate brandurile din Noblesse Group: Noblesse Academy, Asociatia Culturala Noblesse, Noblesse Interiors, Studio Insign, Centrul de Arte si Evenimente – Palatul Noblesse.

Inca de la inceputul Noblesse Group, ne-am bazat deciziile pe valori precum:

cultura,
• responsabilitate sociala,
• evolutie continua,
• integritate,
• credinta
• iubire,

valori care s-au impletit in toate activitatile pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului.

Astazi dorim sa impartasim aceste valori si sa le transmitem prin Noblesse Academy tuturor celor care doresc sa gaseasca calea catre principiile esentiale care ne cladesc existenta, pentru un lifestyle valoros.

DESPRE CURSURI

Noblesse Academy, prin platforma vasta de cursuri, ateliere, work-shop-uri si conferinte pe care o pune la dispozitia cursantilor sai are ca scop descoperirea si dezvoltarea talentelor, pasiunilor si a abilitatilor fiecaruia, contribuind la implinirea aspiratiilor personale si profesionale.
In cadrul Noblesse Academy, vei gasi traineri care au fost selectati in asa fel incat valorile si principiile dupa care isi ghideaza viata sa corespunda cu cele in care noi credem. Chiar daca vin din domenii diferite, cu totii pun accent pe descoperirea si dezvoltarea fiecaruia dintre cei care ne trec pragul, impartasindu-le cu pasiune din cunostintele si experienta lor.

De ce NOBLESSE ACADEMY?

  • Noutatea pe care o aduce Noblesse Academy este facilitarea accesului pentru cursanti la programe gandite de specialisti nationali si internationali, contactul direct cu personalitati care reprezinta o valoare in domeniul lor si care au povesti de viata impresionante.
  • Cursurile acopera diferitele domenii ale vietii pentru a oferi o experienta completa si specifica fiecarui cursant: design interior, arta, dans, teatru, muzica, frumusete, nutritie, psihologie si spiritualitate.
  • Accesul la cele mai noi informatii si inovatii din diferitele domenii ale vietii.
  • Devii parte dintr-o comunitate de oameni speciali, caracterizati prin aceleasi principii si pasiuni.
  • Spatiile in care se desfasoara cursurile se afla in incinta Palatului Noblesse, un univers de vis unde am reinviat o lume apusa si am adus din farmecul si eleganta nobila a secolului trecut.
  • De asemenea, experienta echipei Noblesse Group de a lucra la cele mai inalte standarde se reflecta si in activitatea Noblesse Academy, fiind o garantie a nivelului exceptional al serviciilor pe care le oferim.

SERVICII CORPORATE

Pentru partenerii nostri din zona corporate si managerii de Resurse Umane, oferim o serie de cursuri si programe special create, destinate conceptului de Work-Life Balance.

Mindfulness, dezvoltare personala, ateliere de pictura, cursuri de design, cursuri de dans, teatru de improvizatie etc., toate se reunesc acum pentru starea de echilibru si motivare a angajatului, fiind stiintific dovedit ca sporesc eficienta si productivitatea, imbunatatind relatia angajat-angajator.