TrainerAlin Comsa
DataOct 8, 2016
Locuri ramase0/0
Cost- Lei

Sambata, 8 oct. ora 11:00, invitat: Alin Comsa – Specialist in relatii publice si comunicare

Tema atelier: „Ce-si doresc barbatii. De ce nu ne mai intelegem? Piedici emotionale ale barbatilor” 

Evenimentul face parte din seria atelierelor ce prezinta un concept unic in Romania: Atelierele “Arta Fericirii”– presupun participarea la filmarea live a unui interviu realizat de Mirela Vasadi Blasius, urmat de un dialog direct cu invitatul special, Alin Comsa  – trainer de peste 15 ani.

Alin Comsa este lector la Institutul Bancar Roman – catedra Formare a Formatorilor.  A dezvoltat de-a lungul timpului o serie de cursuri cu diferite teme: Leadership, Coaching, NLP, Sisteme de convingere, Inteligenta emotionala, Time Management, Motivare, Charisma, Train the trainers, Public speaking, etc.

In prezent este Manager Dezvoltare al departamentului de vanzari  pentru una dintre primele trei banci de pe piata romaneasca. 

Atelierul: „Ce-si doresc barbatii. De ce nu ne mai intelegem? Piedici emotionale ale barbatilor” se adreseaza tuturor celor care vor sa afle mai multe despre felul in care gandesc si simt barbatii.

In plus, cursul ofera o serie de solutii comportamentale si mentale pentru a trece mai usor peste neimplinirile emotionale.

Pastrand un ton amuzant, participantele la acest atelier vor intelege motivatiile comportamentului unui barbat intr-o relatie de cuplu. Cursul este scris in urma a cateva sute de interviuri realizate cu barbati care si-au expus parerile despre ce si cum este important intr-o relatie, din punctul de vedere al unui barbat.

Program:

10:30 – 11:00: Welcome! Morning Coffee

11:00 – 12:00: Filmare emisiune „Arta fericirii”; interviu LIVE cu invitatul special

12:00 – 12:30: Coffee Break

12:30 – 14:30: Ateliere „Arta fericirii”; prezentarea temei; dialoguri interactive cu invitatul special

Loc de desfasurare: Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, aflat in inima Bucurestiului, str. Sfintilor, nr. 7, in spatele Spitalului Coltea.

Inscrieri: va rugam sa folositi butonul de inscriere, sa apelati numarul de telefon 0725 942 085 sau sa ne scrieti la adresa de e-mail cultural@palatulnoblesse.ro

Locuri limitate: 30 de persoane.